By Saturday, 31 March 2012

Anonymous

Assalamualaikum and good morning guys :D


For anonymous.. aku tak cari pasal dengan kau tapi kau cari pasal dengan aku. First time aku pakai bahasa kasar tahu tak, ni pon sebab kau gila siot anonymous. Kalau kau berani, face to facelah pengecut. Tu contest aku, yang kau kesah kenapa? Kalau kau buat contest macam tu jugak, sama je kau akan buat benda yang sama sengal. Seriously aku kata, cepat tunjuk muka kau tu dengan komen entry dan mintak maaf cepat! Kau ingat aku main-main ke hah? 

Kalau kau diam je, tengok lah nanti aku tuntut kat akhirat nak jumpa kau and tanya kenapa kau buat begitu? Kalau lah batak hot! Aku suruh diorang add follow like semua tu supaya senang aku nak bagitahu kalau ada apa-apa pengumuman pada diorang. Yang kau tak ada otak nak fikir kenapa? Tulah, fikir guna lutut busuk kau tu!


Kau dah takut dah dengan dosa kau tu? Huahuahua, padan muka. Pada pendapat aku, aku rasa tak yah maaf kan kau lah haha. Siapa suruh kacau aku -.- Kau jelly dengan contest aku ke? Jangan harap kau nak join contest aku and lagi satu, haram lepas ni kau singgah blog aku lagi. Dah takut? Padan muka lagi.

Dengan lafaz bismillah, aku haramkan kau daripada jejak blog aku lagi. Kalau kau takut, cepat mintak maaf dengan aku! Okay bye anonymous yang tak berhati perut.

3 comments:

NAL said...

dh nak join contest org kena la patuh kpd rule kan? Maybe dia jeles dgn kamu..ala biarkan ja dia tu..kalau awak balas kekejaman dia mean awak dan dia sama ja..TAPI sy faham xkan kita nak diamkan diri je kan?nanti org pijak kepala kita pulak..btw biar betul 13 thn?tgk pic kamu mcm 20-an..sy follow kamu..

Miss Primadona said...

chill :) org dengki memey cengitu !

@Nurul_Aini said...

Yep..cool and chill always :)

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music