By Sunday, 11 March 2012

Contest Edit Gambar Paling Cool By Aznie

Assalamualaikun and hi for non muslim :D


Don't trouble the trouble if you don't want the trouble to trouble you. Hehe, buat masa sekarang, Faiz ada mood sikit nak join contest. Contestnya ialah edit gambar paling cool By Aznie Syahzany. She is superbly awesome. I love her blog cause it's nice but a bit messy. Kalau korunk nak join contest ni, click gambar tersebut.  Okay, Faiz ada edit beberapa gambar untuk join contest ni dengan menggunakan photoscape dan photoshop. Jom kita tengok, cantik atau tak? Faiz tangkap gambar gambar tersebut dengan menggunakan camera canon yang wedding ape entah. Tu sis punya.



This is my cat, hitam, comel enggak?


This is my cat, comel.


She is my cousin, huda.


This is my photography. Re-edit back.


This is my cat, tampak, comel tak?


This is my photography, nice?


He is my brother, hehe, nice edit tak?


This is my sister's photography. Re-edit by me.

P/s : Tadaa? Tulah gambar yang Faiz edit. Honestly, ada jugak gambar yang tak diedit, memang dah semulajadi cantik, gambar pokok tu, hehe. Faiz harap, Faiz akan menang, amiin. Dua orang blog bertuah yang Faiz akan tag iaitu Hajar dan Nadratul. Hehe, okay bye, adioss.

No comments:

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music