By Tuesday, 6 March 2012

First Skin

Assalamualaikum :D


Teruk teruk teruk. Faiz telah mencipta skin yang pertama, hoho hebat tak? Kau ada, jelly ka? Faiz tahu korunk tak ada haha, saje jelah jk, okay? Kalau tengok tengok, skin pertama Faiz ni macam taik ayam je, haha. Yelah, baru first time buat, jangan marah. Code template dia sama dengan code template Faiz ni, hehe. Skin ni percuma untuk sesiapa je dengan syarat please follow blog Faiz dan please don't remove the credits. If you remove it, I don't know what to say, your life will be in shame k? Takut ke? Janganlah takut, ni untuk yang buang credits je, haha. Nak tengok gambar skin? Tengok bawah ni. Kalau nak download sila tekan blogger main. Kalau tak paham? Contact kat Facebook Faiz.


                                     



P/s : Skin ni loya buruk macam taik ayam, hehe. Kalau bagi korunk cantik? Cantiklah skin ni jadinya. Kalau bagi korunk buruk? Buruklah skin ni jadinya, hehe. Remember, please don't remove the credits. Okay bye adioss..

No comments:

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music