By Sunday, 11 March 2012

Header Part 1

Sawaadikaap :D


Hai guys :D Faiz ada buat dua header yang dikategorikan sebagai header part 1, tak cantik sangat pun, burukss. This is first time, okay, jangan marah haha. Jom terjah, kalau korunk nak guna, bagitahu yer, free. Tapi kena credits lah, hehe.


http://i.imgur.com/b4mjj.png

http://i.imgur.com/yQHCt.png

P/s : Tadaa? Cantik tak? Jangan lupa, kalau guna mesti ada credits dan wajib comment. Okay bye, adioss..

6 comments:

Niel said...

nk gune !:)
hehehe

Norfaiz Nordin said...

Daniel, ambillah hehe :D

Ainur Alisa Aminudin said...

I nak header warne pink !

Norfaiz Nordin said...

@Ainur Alisa Aminudin Ok, ambillah :D

zeybubumoshiiyui said...

Hii , awak buat header guna apa ya ? Cs3 cs4 cs2 or ?

Norfaiz Nordin said...

@zeybubumosiiyui Hai, saya buat header guna photoscape dan transparentkan guna gimp.. ni tutorial dia..

http://norfaiezmars.blogspot.com/2012/03/transparentkan-header-menggunakan-gimp.html

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music