By Sunday, 18 March 2012

Header Part 2

Kabare semua? :D


Cantik tak gambar kat atas tu, haha ambil dari tumblr. Tumblr is my wife, jk. Alhamdullilah, Faiz ada buat freebies header yang terbaru iaitu Greyson Chance Waiting Outside The Line. Honestly, dah lapup pun header tu, baru sekarang terhegeh-hegeh nak buat, haha. Jom check it out.


http://i.imgur.com/z5q22.png 


http://i.imgur.com/Ibx6W.png 


http://i.imgur.com/f6aHI.png 


P/s : Header Greyson Chance yang Faiz buat ni buruk gila, haha but Faiz dah try horay menjadi, kau jelly? Haha. Nanti kalau korunk nak request apa-apa header bagitahu kat facebook Faiz. Dah ambil tu kmenlah banyak-banyak.

3 comments:

Miss Primadona said...

oh my GC! so gojes :)

Norfaiz Nordin said...

haaha, what your means?

Miss Primadona said...

i means Greyson Chance :)

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music