By Sunday, 11 March 2012

Mega Giveaway By Pen Merah Dot Com

Assalamualaikum and hi for non muslim :D


Hari ni Faiz ada join satu giveaway by pen merah dot com. Kalau korunk nak join, sila click gambar banner atas tu sikit, hehe. Honestly, bila Faiz bukak blog pen merah ni kan, dalam otak ni mesti cakap benda ni.
Pen merah pen biru you marah I love you.

Her blog is awesome, seriously. Kemas, cuma warna dia garang je, hehe. Hope Faiz akan dapat hadiah dari giveaway ni, doakan yer, hehe. Faiz akan tag tiga orang blogger bertuah iaitu Aznie,  Epyfiqah dan Mie Pingu. Okay bye, adioss..

2 comments:

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

thanks tag sy :) good luck kayy :) weee

Norfaiz Nordin said...

welcome, thanks :D

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music