By Wednesday, 7 March 2012

Third Blogskin

Assalamualaikum and hello for non muslim :D


Top ke lolipop, lolipop ke top. Tadaa? Faiz dah buat skin yang ketiga, korunk jelly tak? Haha, skin kali ni memang mantop, cantik dan comel. Background dia sweet dan header dia pun comel. Honestly, background dengan header tu dari Faqihah Husni. She is superbly awesome ohsem. Basecode dari Lettha. Thanks so much for you guys. Re edit or design by me Faiz, hehe. Korunk guna ea jangan tak guna. Rugi kalau tak guna haha.




P/s : Please don't remove the credits or I'll make your life in shame, got problem? Kalau nak download tekan blogger main okay? Bye, adioss..

2 comments:

feeraFIERA said...

Fie guna skin yang Faiz buat ni. Tapi takpe ke kalau Fie remove credit bahagian Background dengan Header? Sebab Fie dah buat balik background dengan header dia. Tapi credit bahagian lain Fie tak buang. Takpe ke?

Norfaiz Nordin said...

@feeraFiera Boleh, janji jangan remove credits template design dan basecode. Kalau cursor atau background dengan header boleh tukar..

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music