By Tuesday, 3 April 2012

Most Wanted

Assalamualaikum :D


Kucing dalam gambar tu comel banget, seriously. Sebenarnya, kucing ni ganas huhu. Kalau tengok cerita apa entah, memey best lah cerita dia. Aku suka sangat kalau dalam hal kucing ni sebab aku ni pecinta kucing, kau jelly?

Back to the topic.

Korunk mesti terkial-kial kenapa Faiz letakkan perkataan Most Wanted tu sebagai entry kali ini. Honestly, Faiz teringin nak beli benda tu but tak da duit. Korunk nak tahu apa yang Faiz maksudkan? Kalau nak tahu terjah ke bawah..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Korunk mesti dah tahu ni apa kan? Alah, benda ni adalah Blackberry Curve 9300. Sesiapa yang baik hati, tolong lah belanja aku. Aku nak sangat kot. Tak tahu kenapa, aku dah muak muak tengok handphone aku samsung tu. Dalam hati korunk mesti cakap benda ni..

Alah, dah lapuk lah blackberry ni. Baru kau nak beli? Haha, miskinnya kau. 

Nevermind, tak kisah *troll face*. Lagipun, suka hati lah, dah minat kan. Last but not least, Faiz akan berusaha sedaya upaya untuk dapatkan benda tu. Okay bye, wassalamualaikum.

No comments:

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music