By Sunday, 1 April 2012

Saya Join Contest Blog Ala Tomey-Tomey

Photobucket

Assalamualaikum and hello for non muslim. Dengan lafaz bismillah, Faiz join contest yang dianjurkan oleh akk comel ni hehe, Kalau korunk nak join, tekan banner tu. Btw, banner akk ni cantiklah, siap ada solitip kat banner tu.

Pada pendapat saya, tema contest ni ialah blog yang kemas dan cantik. Hope Faiz menang contest ni. Pada pendapat akk, Faiz dah follow blog akk dan ikut semua syarat akk.

Mangsa yang di tag : Hidayah dan Mira. Join tau jangan tak join. Okay bye, got to go, Wassalamualaikum.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music