By Saturday, 30 June 2012

Bengang


Assalamualaikum and hello guys. Faiz di sini mahu luahkan sedikit perasaan bengang dan gila. InsyaAllah minggu depan Faiz akan masuk hospital Tanjung Rambutan. Ahaks. Straight to the point. Faiz dah bengang dengan pemenang contest sebelum ini. Tolonglah faham sedikit perasaanku. Aku sudah tidak larat woi. Kalau nak tuntut hadiah, please lah tuntut betul-betul. Bukannya Faiz yang kena cari korang suruh korang tuntut. Ini sudah kejam dan tidak adil~

Sesiapa yang belum tuntut hadiah itu sudah cukup sudah. Tiada maaf bagimu. Eh? I'm jk. Anyway, Faiz nak mintak maaf pada yang merungut disebabkan menunggu pemenang yang lain. Faiz dah buat keputusan malas nak cari pemenang yang lain. Jangan dok marah aku je. Kang kena makan kaki. Jangan kuli batak sangat marah aku nak dapat hadiah. Diri sendiri dah tak betul. Hak tuih. 

Sekali lagi Faiz nak mintak maaf pada semua jika ada salah dan silap, I'm just a human being. Manusia tidak boleh lari dari kesilapan. Faiz buat semua ini hanya untuk enjoy semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup dan yang mati. Eh? 

Last but not least, Faiz harap sangat-sangat jangan buat Faiz rasa bersalah. Ahaks. Jangan marah-marah nanti cepat tua, seriously. Babai. I lebiu. Assalamualaikum. See ya soon.

No comments:

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music