By Friday, 5 October 2012

Blogshop


Assalamualaikum and hello fellas! Alolo, dah lama gua tak update blog. Haha, rasa macam malas je. Weyh tengok gambar atas tu. Running Man! Pada pengetahuan korang, gua ni seorang peminat tegar Running Man. Kenapa? Dan bila? Hahaha. Mesti korang pelik lelaki budak 13 tahun macam gua ni minat benda alah macam tu kan? Semestinya. Gua minat sebab lawak. Lagi-lagi Kang Gary and Jaesuk! Eh. Boleh tak kita lupakan benda alah ni? Sebenarnya bukan benda ni gua nak ceritakan. Wkwkwkwkwk.

Straight to the point, gua sebenarnya ada jual-jual online. Alah, yang business online kecil-kecilan tu. Macam Miraa Hussin. Huh, pada mulanya memanglah susah sikit nak buat itu ini. Tapi bila dah biasa, memang BEST. Anyway, tolong lah like page ni http://www.facebook.com/cheezycheesestyle.

Faiz namakan page tu sempena tak ada idea. Logika. Wkwkwkwk. Like tau! Kalau tak like! Tak nak kawan. Menggedik tak tentu pasal. Nak tahu apa barang yang gua jual? Kalau nak tahu, pi angkat kaki. Dah, jom serbu. 




































Banyak tak yang gua jual? Honestly, gua ada jual BB, Acai Berry ABC, Men fashion, bag for ladies, couple tee, pixel beads and macam-macam. Korang mesti rambang mata. Setahu gua, blogshop akan dibuka pada minggu depan. Aiyo, minggu depan final exam untuk PMR candidates! Good luck. Kalau nak tengok banyak, tengok kat page Cheezy Cheese. Gua akan update satu per satu dan order form. Sabar ye. Hah, voucher RM 1 akan dibagi ke 10 customers yang cepat beli barang di page itu. Babai, dah penat menaip woi. Adios.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music