By Sunday, 21 October 2012

Mai First Doodle


Assalamualaikum. Oh mai gad! Dah lama Faiz tak update blog! Aaaaaaahhh! *bunyi cengkerik*.
Lama duh tak update blog. Blog ni dah tak aktif sangat dah. Wkwkwkwk.

So korang sihat dok? Kalau sihat? Comolot sikit. <---- Ayat mintak kaki.
Faiz sebenarnya gembira sangat lepas buat business ni. Untung dia memang menakjubkan jugak. Lu jealous? Gua gelak. Faiz kan dah pandai buat doodle bhai <--- "Eh tu pun  nak kecoh."

Anyway, Faiz nak tukar blog ni. Nanti kakak Erin Kahar tolong editkan. Dia memang baik woi. Tapi yang buat Faiz jealous sangat ni, ayah dia belikan Nikon D3200! Ya Allah, jealous tahap dewa kot. 

Takpelah, memandangkan Faiz dah ada canon eos 1000D yang tak seberapa tu, pun dah bersyukur. Hmm siapa reti buat doodle, sila korek hidung. Faiz ni kuat merapuh bhai.

Before this, Faiz pernah buat doodle guna software Paint Tool Sai and CS tapi tak jadi. Pastu buat balik semula dengan penuh kesabaran, ya Allah omigo omigo memang excited tahap gaban.

Nak tengok tak? 

<------------ Pandang bawah. Awak telah gagal. Orang suruh pandang bawah, kenapa pi tengok kiri.

Wkwkwkwkwk. Dah lah nak pendekka cerita. Moh kita tengok. Eh malam tadi Kelantan menang lah, tak adil woi.



Faiz tahu lu semua mesti jealous dengan artwork gua an? Hahaha, kalau nak tahu macam mana aku buat. Add me on FB! Faiz guna Paint Tool Sai dengan Vector Magic. So sampai di sini sahaja Faiz berceloteh, Baboi, saranghae. Salam, adiosssss.

P/S: Siapa yang ambik doodle di atas, akan ku tuntut di akhirat pahala-pahala mu, kalau tak cukup pahala, tanggung sahaja dosa-dosaku. So, don't make it as yours lah!

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music