By Thursday, 22 November 2012

Lomo Aquapix


Assalamualaikum wasobahal khoir'. Lomo Aquapix? Apa benda alah tu? Alah, yang camera ala-ala kawai gittew. Oh yang tu rupanyaaa. Kalau korang nak tengok apa yang Paish jual, tengoklah kat E-Shop tu. Siapa nak beli lomo aquapikkkk? Murah je. Paish jual RM 40! Sebelum ni RM 50, kan?

Paish tengah buat sales. Al-maklumlah, dah nak akhir tahun. Korang boleh tengok apa function lomo aquapix ni. Jom terjah ke bawah.

  • Description: 35mm underwater film camera without flash.
  • Material: Plastic.
  • Product Size: 120 x 80mm (4.7" x 3.1").
  • Max Depth : 10 feet (3 meters)
  • Best distance : 4 feet.
  • Gross Weight: Approx. 185g (6.5 oz).
  • Focus: Free.
  • View Finder: Eye level finder.
  • Film to be used: 35mm format color or black/white film of ASA 100/ISO 21 (outdoor) or ASA 400/ISO 27 (under water).
  • Shutter: Leaf shutter.
  • Lens : 28mm, f/9
  • Battery: No battery needed.
  • Include: Original paper packing box, User manual, detachable waterproof casing.
  • Price: RM 50 not include postage.
  • Color:
  • Yellow, Orange, White, Red, Purple, Hot Pink, Pink, Baby Blue, Blue, Green.
  • Patern: Stripey, Flowery (atas bawah).
Dah tengok? Mesti awesome, kan? Boleh masuk dalam air tau. Kalau korang nak buat effect pada gambar, korang kena pandai cari film yang boleh buat effect gittew. Camera ni klasik guna film. Walaupun nampak macam mainan, pergh bila guna memang best. Cepat rosak? Eh mana ada kalau korang pandai jaga lomo tu. Nak tengokg ambar dia pulak? Terjah ke bawah!


Untuk gambar selanjutnya, boleh lah tengok di album http://www.facebook.com/media/set/?set=a.356370477791361.83688.352495984845477&type=3 Jangan lupa like page Cheezy Cheese Shop.
Korang nak beli tapi tak tahu nak bayar cam mana? Tak mengapa, nanti Paish ajar ya. Pada sesiapa yang berminat, boleh fulfill order form kat page tu. 

  • Harga lomo aquapix, RM 40 exclude postage.
  • Pada yang duduk di Semenanjung, tambah RM 6 untuk servis penghantaran pos laju dan tambah RM 9 bagi pada yang duduk di Sabah & Sarawak.
  • TO THOSE WHO WANTS TO BUY LOMO AQUAPIX IN BULK QUANTITY (minimum 50 pcs), PLEASE DON'T HESITATE TO INBOX US, WE'LL GIVE YOU A SPECIAL AND THE CHEAPEST PRICE.
Jom beli banyak-banyak! Hehehe. Paish ada banyak lagi camera seperti camera lomography Diana, La Sardina dan Holga! Semuanya harga camera tersebut bawah harga RM 100! Murah, kan? Okay bye. I've got to go. Assalamualaikum, bye.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music