By Saturday, 17 November 2012

New Skin


Assalamualaikum sebagai pembuka bicara. Dengan ini, Faiz mengumumkan bahawa Faiz telah menukar skin blog yang berinspirasikan blog kak Erin. Kak Erin baik jugalah dan mesra orangnya hehe. So, cantik tak blog Faiz? Daku ini bukannya sempurna sangat atau pakar dalam dunia blog. Tidak mengapa, jangan pernah berputus asa kerana itu adalah jalan yang terbaik untuk kita berjaya. Dan akhirnya, semua dah lihat sendiri? Dengan bantuan adik Kihah yang tak berapa comel lah sangat dan Ain yang 24 jam dengan k-popnya, alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi. Big thanks to 'em.

Ish, bencinya dengan Kihah sorang ni. Korang bawak bersabar lah dengan dia tu. Dia tu comel je sentiasa  tapi perangai dia cam ****. Bukan nak mengata mahupun perli, cuma dia tu comel sangat. Eh. Tak bermakna Faiz kata dia comel Faiz suka dia. Tak hingin puih. Hak tuih. Tolonglah~

Straight to the point, Faiz nak ucap jutaan terima kasih sekali lagi kepada yang telah bantu Faiz buat blog. Nak KFC? Kalau nak, flying kiss dengan Faiz kejap. MasyaAllah. Menggatal je keje eden. By the way, Faiz dah lama tak update blog, kan? Bagi semua, blog Faiz ini hanya kosong, kosong, kosong ooo macam lagu Najwa Latif yang hot gitew. And tak lupa juga, salam maal hijrah to all muslim in this world. Moga kita dapat berhijrah daripada yang buruk kepada yang baik. 

Eh, sekarang ni saudara muslim kita di Gaza sedang dalam kesusahan disebabkan syaiton yang kejam iaitu "Israhell'. Sama-samalah kita doakan keselamatan mereka. Kesian anak-anak kecil yang tidak berdosa ditembak, dibom, dipancung dan sebagainya yang berdasarkan kekejaman. #PrayForGaza

Sampai di sini sahaja yang dapat Faiz coretkan tentang new skin ini. Assalamualaikum dan selamat malam. Okay bye. Jangan lupa doakan saudara muslim kita di sana tau. Anyway, panggil Faiz dengan panggilan manja iaitu "Paish". Adios.

6 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

hye faiz,,, cantik blog skin baru ni,,, simple and nice,,, :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/cinta-putus-sipi-sipi-jalan-part-1.html

Norfaiz Nordin said...

Hye Nur, thanks :D

Syaifuddin Alias said...

wah ..entri yang mempunyai semangat..jika digilap lagi pasti akan ada sesuatu terhasil ..salam ziarah

Norfaiz Nordin said...

Syukran Jazilan Syaifudin :D

Norfaiz Nordin said...

amboi. mengutuk aku noh. Kojaq baq hang. tobat tak mo tolong hang aih lepaih ni

Norfaiz Nordin said...

- faqihah husni

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music