By Saturday, 1 December 2012

Mini Gempak Giveaway


Assalamualaikum. Kali ini Faiz akan join giveaway yang mantop tahap gabon! Macam-macam hadiah menarik untuk dimenangi! Geram betui bila nampak hadiah dalam blog Amer tu pergh benda yang paling Faiz impikan selama ini. Kalau menang sujud syukur, kalau tak menang menangis lah sorang2 kat bilik. Sorry sebab tajuk entry ni tak dapat panjangkan dia jadi pelik loh. Anyway, Faiz dah buat apa yang disuruh! Doa-doakanlah Faiz bertuah. Ini rakan blogger yang saya tag:


Okay bye, Faiz perlu pergi. Assalamualaikum, adios!

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music