By Monday, 17 December 2012

Thank You SAYS


Assalamualaikum mak jemah mak kiah semua. Amaran: entry ini dalam bahasa MELAYU
Yeahh! Cuba tengok tajuk entry ni! Alhamdulillah, berkat kawan-kawan di fb Faiz dah dapat dah cash out ke bank akk Faiz. Lepas ni boleh lah shopping itu ini. Korang pun teringin nak jadi macam Faiz jugak? Dapat income lebih? Nanti Faiz update macam mana nak sign up okay.

Hmm,  jom tengok dashboard SAYS Faiz!



Mempersembahkan budak belagak punya dashboard! Lelws. Sangat menjijikkan bro. Sebenarnya Faiz ni rajin edit blog tapi tak rajin update enBlog ni pun dah berubah kan, hehe thanks akk nrulysmn. Sayang dia. Lelwss. Kbye. Jangan lupa usha2 blog ni dengan ikhlas. Assalamualaikum. Adios.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music