By Wednesday, 26 December 2012

Ustaz In The Making

Assalamualaikum peeps. Comel tak tajuk entry ni 'Ustaz In The Making'? Haziq Reff  
yang bagi inspirasi haha. Faiz nak berubah/berhijrah. Kalau niat kita ikhlas, Allah akan permudahkan
segalanya. InsyaAllah. Islam itu mudah dan mulia. Header blog Faiz dah bertukar noh. Syukran jazilan Hanis! Awesome sampai nak mampus, kan?


Ya Allah, sweetnya mereka. Hehehe. Buat masa sekarang, Faiz join #TeamDakwah and #TeamHijrah. Ramai yang kata Faiz ni bajet famous. Buat apa nak kisah dengan kata-kata kosong? Biarkan. Asalkan niat kita baik. At least, adalah sedikit perubahan dalam hidup cheq noh. Moga-moga apa yang disampaikan itu bermanfaat. Jangan sekadar baca, share tapi KOSONG.


Next week dah buka sekolah and satu hapak benda sekolah pun tak prepare lagi. Apa kono eh jang? Hahahahaha. Tadi terserempak dengan budak SHAMS. Laaaaah, rupanya anak ustazah Zainab. Baru Faiz ingat. Macam-macam ragam betul cheq ni.


Call me maybe versi islamik. Hahaha. Perli sungguh. Padan muka. Esok kena updated pasal percintaan. Al-maklumlah, blog nak masuk majalah. Berlagaknya. Istighfar banyak-banyak. Ish, Faiz tak sabar nak jumpa kawan-kawan sekolah. Harap-harap perangai diorang dah berubah. This year, perangai dia macam bab*. Hanya Allah je yang tahu.



After this, Faiz nak update entry tentang Islam. Ish, untungnya budak 13 tahun pun dah banyak ilmu dari aku. Tak kisahlah ilmu banyak mana pun, janji faham dan kita buat, deal? Entahlah, tergerak hati nak berubah dan berdakwah. Allah bagi hidayah. Alhamdulillah. Anyway, Faiz punya Facebook kena disabled. Sebab fake name. Korang pun tahu sendiri cheq letak nama 'Akutaktahunak letak nama apa so aku letak Faiz jelah okayjanganmarah"......

Okay bye, nak pergi makan kejap. Jangan lupa follow blog Faiz kalau belum follow. Dan follow Twitter Faiz sekali kwang kwang kwang. Assalamualaikum. Adios.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music