By Monday, 31 December 2012

Welcome To 2013

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Assalamualaikum and hello for non-muslim. Today is the last day in 2012. Hooray~ 2013 bakal menjelang. Hopefully next year diri kita dan hidup kita akan jadi kepada yang lebih baik. InsyaAllah. Banyak kenangan manis dan pahit 2012. Kalau ada salah dan silap, minta maaf ya. Sesungguhnya memaafkan kesalahan seseorang yang dah buat kesalahan kat kita itu adalah amalan yang sangat mulia. So, how's ur school? Urgh, rasa malas gila kot nak sekolah. Ahhhh nak form 2. Tak sabar nak tengok muka mak jemah budak form 1. Newbie bagi secondary school lah katakan. Lelws.


Alahai, kazen aku ni. Gedik sungguh siap tunjuk buntut bagai. Tak ada kerja di malam raya katanya. Gambar ni original daripada cheq, snap guna Canon EOS 1000D dan diedit di PhotoScape. Fuh. Tukar ke topic yang sebenarrr, next year student boleh bawa handphone, kan? Kalau boleh, pergh syok gila. Kalau boleh bawa gadget sekali, huga-huga-huga. *panjat pokok macam monyet*. Hah, kau ada?!


Yeah, Kedai Online Faiz Khaldun. Bakal dibuka tahun depan. Moga-moga Allah permudahkan segalanya. Beg Mustache ni comel banget. Korang mesti nak beli. Kwang-kwang-kwang. Ini pre-order. Kena order kat luar negara dengan bulk quantity. Business mind konon aku ni. Haih. Sorry sebab suka guna panggilan Faiz, Paish, cheq, aku etc di setiap entry. Entah aku rasa aku ni otak rojak. Macam-macam ragam cheq ni.

Azam? Haih cik Faiz ni, azam kau mana lah. Harap je ada semangat tahun baru tapi tak ada azam buat apa kot. My azams are nak berubah, study hard and shut off this fuckah laptop. Socialism. Lelws. Just that. Nothing more than that. Muktamad! Hah, malam ni nak masuk tandas kull 11:59 pm sebab bila keluar je dah masuk tahun baru. Ohsem gila. Hah kay bye, banyak yang perlu dibuat. Jangan lupa komen entry ni tau apa azam korang. Assalamualaikum, adios. MAAF.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music