By Monday, 28 January 2013

Blog Masuk Majalah

Assalamualaikum, annyeong haseayo! Ya Allah, gembiranya hati bila tengok blog masuk majalah. Terkejut mak. Alhamdulillah btw. Ini semua rezeki hihi. Nak tengok ke?


Click gambar kalau nak tumbesaran to the max. HAHA. Thanks to someone sebab tangkap gambar ni for me. Ramai yang tegur and said congrats to me. Korang tak dapat nak baca ke? Sorry to say, aku pun tak dapat nak beli majalah tu sebab tak jumpa. Kalau nak tengok and see for real, beli lah. Best! Sampai di sini sahaja aku dapat coretkan. Lepas ni nak tukar skin baru and nak update pasal wedding ceremony abang aku. Okay bye. Adios!

P/S: Saya sayang majalah Yezz. Kih-kih-kih. Korang jangan jealous. Nanti ada lah rezeki korang tu ya 

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music