By Friday, 8 March 2013

Hiatus

Assalamualaikum and hello guys. Sejak blog masuk majalah ni aku dah jarang updated and aktif dalam blogging. Nak tahu kenapa? Aku busy dengan sekolah, competition. Aku ni pelajar KAA, balik lambat malam pulak buat homework and aku selalu online guna iPad. That's why aku malas nak updated. Ni bukan aku updated guna komputer sekolah. Nampak tak kemalasan di situ? Hihi, anyway aku nak ucap terima kasih kepada viewers, visitor, followers dan sekutunya yang selalu bagi support/sokongan dalam dunia blogging ini.

Korang jangan ah sekali seumur hidup visit blog ni, kena hari-hari tau. HAHA. Manyak cantik kau. Okay ah sampai di sini je lah. Busy-busy-busy. K bye Assalamualaikum. Ada project kat blog others.

No comments:

About



Faiz, 18, Malaysia - A law student in UiTM Dengkil. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music