By Wednesday, 22 May 2013

Voucher Zalora Untuk Blogger

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah syukur aku masih hidup di atas bumi Allah ini. Aku nak reviews tentang voucher yang Zalora bagi kat aku. Lambat betul aku update sedangkan bulan 3 dapat voucher tu rasanya. Maaf Zalora.

First, aku dapat email dari Zalora pasal voucher tu and then aku pun shopping jalan jalan jap kat website Zalora tu. Aku pun terfikir nak beli apa. Last-last aku beli cover untuk iPad aku hihi warna merah.

Lepas shopping aku tunggulah, and then tak sampai seminggu rasanya barang dah sampai. Betapa happynya aku dapat cover baru untuk iPad aku. Alhamdulillah rezeki. Di sini kita dapat tahu yang penghantaran Zalora itu pantas dan segera sampai di depan pintu rumah anda. Hihihi.

Sorry tak dapat bagi gambar sebab dah delete. Lately aku busy dengan life aku. Hope korang faham. Terima kasih Zalora sebab belanja. Terima kasih semuanya. Akhir sekali aku nak mintak maaf sekali lagi sebab lewat updated. Aku dah jarang edit and update blog. Malas. Assalamualaikum.

No comments:

About




Faiz, 18, Malaysia - A teacher to be in Teacher Education Institute of Kent. This is my blog where I wrote anything about my personal life.

SUBSCRIBE

Followers

Message

Instagram

Popular Posts

Music